Volg ons op Facebook

Algemene voorwaarden

Als het goed is komt jouw informatie op werkdagen binnen 48 uur op de website te staan. Vanaf dan kun je via social media en email laten weten dat je meedoet. Heb je een besloten vertelmoment, nodig dan je eigen gasten uit. Stel je je vertelmoment open voor publiek, leuk! Deel het met je vrienden, kennissen en buren. Nodig iedereen om naar jullie verhaal te komen luisteren! Misschien kun je zelfs andere scholen inspireren ook een verhaal te vertellen. Wij nemen het natuurlijk ook mee in publiciteit.

Programma
In de week van 19 tot 23 november woedt het Ferhalefjoer door allerlei Friese Basisscholen. Er is geen vast tijdstip voor het vertelmoment, elke school kiest zijn eigen moment.

Alle basisscholen in Friesland ontvingen al het boek ‘Verdwalen in Verhalen’, met daarin allerlei creatieve manieren om verhalen te vertellen. Jullie kunnen dit boek gebruiken als uitgangspunt voor jullie verhaal. Daarnaast krijgen jullie enkele weken voor aanvang van het evenement een Ferhalefjoer-actiebox, met leuke gadgets om jullie vertelmoment te versieren.

Adresgegevens
De kaart van Friesland vol locaties waar verhalen verteld zullen worden, dat is het streven van Ferhalefjoer. Aan de scholen de keuze om hun vertelmoment besloten of openbaar voor publiek te maken. In het geval van openbaar dan kunnen bezoekers/luisteraars hun eigen route plannen om zo geen verhaal te hoeven missen. Om jouw locatie te kunnen vinden is het daarom van belang deze online te zetten. Op het moment dat je jouw verhaal/locatie opgeeft komen je naam en adres van de vertellocatie op de website te staan.

Emailgegevens
Voor de goede afhandeling van de plaatsing van een verhaal is een emailadres verplicht. Voor de verdere verwerking en communicatie over het evenement zullen wij ook dit emailadres gebruiken. Verder kun je vrijwillig aangeven of je de Kultuerfilter nieuwsbrief ontvangen.

Aansprakelijkheid
Jij bent verantwoordelijk voor wat er in jouw school/organisatie gebeurt. Een ongeluk zit in een klein hoekje dus zorg er voor dat in ieder geval je WA-, inboedel- en/of bedrijfsverzekering in orde zijn. Kek2 en Lân fan taal kunnen op geen enkele manier aansprakelijk gesteld worden voor ongeval, letsel, schade, diefstal e.d. voor, tijdens of na het evenement. Deelname geschiedt geheel op eigen risico.

Wijziging / annulering verhaal
We gaan er natuurlijk vanuit dat jullie het verhaal gaan vertellen, maar mocht er onverwachts iets tussen komen of je wilt jullie verhaal/vertel locatie wijzigen? Neem dan contact met ons op via kek2@keunstwurk.nl